https://www.youtube.com/watch?v=TafVFHMeaW0&feature=youtu.be

Walking dinner / hapjes

  • Heeft u een feestje in de planning en wilt u daar een schitterend feest van maken, dan zijn wij de geschikte partner voor u. Met ons uitgebreid assortiment losse producten heeft u gegarandeerd het buffet voor handen dat u uzelf en uw gasten wilt voorschotelen

  • Wij verzorgen het voor u!

Bel je bestelling door of neem contact met ons op via het bestelforumulier

download-de-brochure

Daarom Chapeau Catering

  • Overzichtelijke arrangementen

  • Wij denken aan alles en ontzorgen u volledig

  • U kunt naar wens uitbreiden

  • Na afloop kunt u alle vuile materialen in de kratten doen.

  • Wij halen alle vuile vaat op en doen de afwas voor u.

Walking dinner in beeld gebracht

Walking dinner

Een walking dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm. Een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes vormen samen één compleet diner. Het voordeel van een walking dinner is dat u en uw gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats maar alle tijd hebben voor informele contacten. Uw gasten kunnen de gerechtjes gemakkelijk eten want alle gerechtjes worden gepresenteerd in een glazen coupe of op een klein bordje. De gasten worden telkens hapjes gepresenteerd zodat iedereen verschillende smaken krijgt voorgeschoteld. Wij serveren een passende portie zodat u de gerechtjes eenvoudig met een vorkje of lepeltje kunt eten.

Stel u walking dinner zelf samen.

Alle invullingen zijn aan te passen naar uw eigen voorkeur!

€ 39,50 per persoon inclusief BTW Inclusief alle benodigdheden, servies en bestek, transport en afwasservice. Exclusief bediening, inclusief koks!

Prijzen bediening: € 29,50 per persoon per uur exclusief 21 % BTW

Voorgerechten (3 per persoon)

Alle invullingen zijn aan te passen naar uw eigen voorkeur!

  • Mini kopje Bouillon, verse vleesbouillon met verse groente
  • Heldere ossestaartsoep, krachtige bouillon met Madeira en een brunoise van groenten
  • Cappucino van tomaten, verse tomaten soep met een schuimkraag van room
  • Vissoepje”Maritiem”, lichtgebonden en rijk gevulde vissoep
  • Hollandse Garnalen salade, frisse salade met gemarineerde Hollandse garnalen en rivierkreeftjes
  • Gravad lax, in dille en zeezout gemarineerde Noorse zalm met een klassieke mosterd-dillesaus
  • Prosicutto di Parma, op Italiaanse wijze gerookte ham met Galia Meloen
  • Trio van Paté, paté van parelhoen, kip en eendenmousse met een fruitage cumberlandsaus
  • Carpaccio van Runderhaas, gemarineerde runderhaas op een bedje van fijngesneden sla, overgoten
    met truffelmayonaise, croutons, pijnboompitten en oude Italiaanse kaas
  • Frisse Voorjaarssalade, gesneden sla, pijnboompitten, brood-croutôns, spekjes en een frambozen
    dressing
  • Vers Gerookte IJsselmeer Paling, gerookte paling op een bedje van salade met een mierikwortelsaus
  • Foie Gras, huisgemaakte ganzenleverpaté en mango Coulis
  • Garnalentaartje, overheerlijke compositie van garnaaltjes, tomaat, crème fraiche en komkommer
  • Verse Tonijn, licht gesauteerde blokjes tonijn met bieslook, verse peper en wasabi- mayonaise
  • Zeeuwse Platte Oesters (+ € 2,- per persoon), overheerlijke oesters en smaakverfijners zoals:
    •  Frambozen & wijnazijn
    •  Tabasco, peper en citroen
  • Salmone Fresco, rauwe zalm geparfumeerd met citroendruppels
  • Caponata Sicilië, in olie gesauteerde blokjes aubergines
  • Fagioli Toscanelli con Tonno, salade van verse tonijn en Balsamico
  • Tagliatelle, salade van tagliatelle met yoghurtdressing en vers fruit
  • Traditionele Mozzarella, mozzarella met geitenkaas, basilicum en tomaten
  • Sunomono, mosselen en garnalen met sesamdressing, komkommer en zuring
  • Sukiyachi, heerlijke tonijntartaar met gemberwortel, sjalotjes, knoflook, soja en citroengras
  • Sashimi Daging, dunne plakjes ossehaas gemarineerd in ruim knoflook, komkommer, citroen,
    basilicum, gember en chilipeper
  • Tom Yam Kaeng, pikant zuur garnalensoepje
  • Mian Pla Tho, zeesalade met oosterse vis en fruit met spinazie overgoten met een sojadressing
  • Ambachtelijke Hammousse, taartje van roggebrood met hammousse en ingelegde tomaat
  • Verse Zalmtartaar, een bonbon gevuld met zalmtartaar verfijnd met een meestersaus
  • Gevulde Portobello, gepocheerde paddestoel gevuld met een parfait van gerookte kippenborst
  • Grote Tijger Garnalen, salade van rucola met frisse ijsbergsla met daarover gemarineerde gebakken
    scampi´s overgoten met een heerlijke Italiaanse dressing
  • Franse Geitenkaas, crouton van geitenkaas uit Val Thorens, gegratineerd met honing en tijm
    overgoten met een Cumberlandsaus

Hoofdgerechten (3 per persoon)

Alle invullingen zijn aan te passen naar uw eigen voorkeur!

Alle hoofgerechten worden geserveerd met een passend garnituur.

  • Verse Zeetongfilets, vers gepocheerde tongfilet in saffraansaus
  • Hollandse Ossehaas, ossehaas met een saus van bospaddestoelen
  • Verse Noorse zalm, vers gepocheerde zalm in een witte wijnsaus
  • Varkenshaasje, gebraden varkenshaas overgoten en romige pepersaus
  • Pollo Porto, Portugese kipreepjes in een zachte paprikasaus
  • Hollandse runderhaas, runderhaas op een bedje van spinazie en traditionele jus
  • Javaanse Saté, stukjes kipfilet in een overheerlijke pindasaus
  • Zeebanket, vispannetje met een zachte chablis saus
  • Verse Schotse zalm, gepocheerde zalm in een witte wijnsaus
  • Gevulde cannelloni met vlees Farce, pastarolletjes met een vleesvulling en Danish Blue
  • Oestertje van Varkenshaas, oester van varkenshaas gepaneerd met groene kruiden
  • Black Tiger garnalen, gebakken gamba’s op een bedje van pasta met knoflookolie
  • Spies van ambachtelijke gehaktballetjes, spiesje van rundergehaktballetjes met gecarameliseerd fruit
  • Hollandse runderhaas, runderhaas op een bedje van seizoensgroenten en bospaddestoelen
  • Visschotel “Maritiem”, diverse vissoorten in een saffraan Saus
  • Verse Zeetongfilet, zeetongfilet met een kerrie-basilicumsaus en tomatenconcassé
  • Costata di bue alla pizzaiola, boterzachte ossehaas pizzaiola
  • Cannelloni met groenten en kaas, pastarolletjes gevuld met groenten en kaasfarce in een tomatensaus
  • Lasagna Bolognese, deeg-laagjes gevuld met ham, rundvlees afgemaakt met tomaten-basilicumsaus en geraspte Mozzarella
  • Cosciotto d’agnello alla pasqualina (+ € 1,- per persoon), lamsbout Pasqualina (pittige saus)
  • Calamaris al aglio-olio, gevulde inktvis in knoflookolie
  • Daging Rendag, ossehaas in pikante kokossaus op een bedje van sojaspruiten
  • Pepessan, visrolletjes in een pikant zure saus met zeesla
  • Babi Djahé, stukjes varkensvlees in een gembersaus
  • Sambel Goreng Telor, op Indonesische wijze gekookte eieren in een zeer pikante saus
  • Ajam Semur, stukjes kipfilet in sojaknoflooksaus op een mihoenbedje
  • Goelai Kambing (+ € 2,- per persoon), lamsfilet in rode curry met gele rijst
  • Bebek Betoetoe, krokant gebraden eendenborst met gemberwortel, lente-uitje en chilipeper op atjar tjampoer
  • Verse Scampi´s, black tijger garnalen met een warme sushi en witte wijnsaus
  • Nieuw-Zeelandse Lamsfilet (+ € 2,- per persoon), lamsfilet op een bedje van zuurkool met een mintsaus
  • Rondo van Varkensfilet, varkensfilet geserveerd met een in Bulgaarse yoghurt en in chilisaus gemarineerde couscous
  • Zeeduivel, gestoofde zeeduivel met een kerrie-basilicumsaus en tomaten concassé

Nagerechten (3 per persoon)

Alle invullingen zijn aan te passen naar uw eigen voorkeur!

  • Huisgemaakte Bavaroise, bavaroise van aardbeien met frambozen saus en bosvruchten
  • Vers Fruit Salade, coupe met vers fruit en een roset slagroom
  • Huisgemaakte Chocolademousse, verse chocolademousse met echte chocolade
  • Soufflé glacé, luchtige soufflé van passievruchten
  • Gekonfijte ananas, vers gekonfijte ananas met frambozensaus
  • Originele Tiramisu, Italiaanse patisserie met vanille saus en slagroom
  • Soepje van rood fruit, compositie van vers rood fruit en vanille-ijs
  • Taartje van Frambozen, frambozentaartje met slagroom en verse frambozen
  • Fa Sun Wa, eiergebak met zoete ananas, gepaneerd met kokos-pindacrème en sinaasappelrasp
  • Bibinka, vers exotisch fruit met kokoscrème en citroenrasp
  • Lychees-sake, lychees met luchtige crème van rijstwijn en ei
  • Cong Chocos, chocolade ijs met kokos en oosterse caramelsaus
  • Compositie van Citrus- en Zuidvruchten, compositie van uitgesneden Citrus- en Zuidvruchten met een
    jus van Passievrucht, Grand Marnier en sinaasappel
  • Italiaanse Merengue, Italiaans schuim overgoten met gecarameliseerde ananas, kokos en cognac
  • Chocolade Parfait, chocolade ijs met een Oosterse Caramelsaus
  • Zoete druiven in Moscato d´asti, combinatie van rode en witte druiven in een zoete dessertwijn
  • Aardbeien Romanoff, verse Aardbeien met Romanoff Saus en aardbeien Sorbet
  • Kaasplankje met variëteit aan kazen,
  • Aardbei panna cotta, verse kook pudding met verse aardbeien
  • Ananas cocosmousse, verse cocosmousse met verse ananas
  • Aardbeiensoepje met ijs
  • Chocolade fudge cake met slagroomijs en slagroom
  • Sorbet met cava en munt
  • Mini kersen taartje, geserveerd met ijs en slagroom

TAFELGARNITUREN

Notenmelange € 1,00 per persoon
Mix van gemarineerde olijven en Cavadruiven € 1,50 per persoon

Mix van cashewnoten, zoute koekjes en kaasstengels € 1,50 per persoon
Mix van spiesjes:

  • Tomaat – mozzarella € 2,50 per persoon
  • Olijf – champignon € 2,50 per persoon
  • Feta – ansjovis € 2,50 per persoon

Groentetuintjes (diverse rauwkosten) met dip van groene kruiden € 2,50 per persoon
Droge ham, gerookte amandelen, groentechips en bijpassende dipping € 3,75 per persoon

Amuse assortiment voor op tafel:

  • Diverse gemarineerde olijven € 5,50 per persoon
  • Tomaat tapenade € 5,50 per persoon
  • Paprika tapenade € 5,50 per persoon
  • Olijfolie en zeezout € 5,50 per persoon
  • Bladerdeeg stengels € 5,50 per persoon
  • Mini broodjes € 5,50 per persoon
  • Groente chips € 5,50 per persoon
  • Zongedroogde tomaatjes € 5,50 per persoon

Tapas assortiment voor op tafel:

  • Gemengde Tapasworst in verschillende smaken € 7,50 per persoon
  • Gemarineerde groene & zwarte olijven € 7,50 per persoon
  • Blokjes Spaanse manchego kaas € 7,50 per persoon
  • Gevulde peppadews met en zachte roomkaas € 7,50 per persoon
  • Gegrilde gemarineerde champignons € 7,50 per persoon
  • Lichtgerookt gezouten amandelen € 7,50 per persoon

DIVERSE HAPJES

Roggebrood met diverse soorten beleg:

Alle invullingen zijn aan te passen naar uw eigen voorkeur!
Per persoon serveren wij diverse sneetjes roggebrood belegd met:

  • Hoofdkaas
  • Oma’s gebraden gehakt
  • Limburgs gegrild spek
  • Limburgse snijworst
  • Gebakken pastei

5 stuks per persoon
€ 3,95 per persoon inclusief BTW
Inclusief alle benodigdheden, servies en bestek, transport en afwasservice.

Hapjes optie 1

Alle invullingen zijn aan te passen naar uw eigen voorkeur!

Per persoon serveren wij diverse luxe koude hapjes:

  • Mini pastei opgespoten met kruidenkaas
  • Trammezini brood met roombrie en walnoten
  • Trammezini brood met room paté
  • Luxe salade cup met huisgemaakte eiersalade
  • Luxe salade cup met schwarzwalder schinken

5 stuks per persoon
€ 4,95 per persoon inclusief BTW
Inclusief alle benodigdheden, servies en bestek, transport en afwasservice.

Hapjes optie 2

Alle invullingen zijn aan te passen naar uw eigen voorkeur!

Per persoon serveren wij diverse luxe fingerfoods:

  • Pittige wrap met malse kipfilet
  • Meloen bolletjes met rauwe ham
  • Gemarineerde garnaaltjes met ruccola
  • Moderne sushi van zalm tartaar en tonijn
  • Salade Caprese met cherrytomaat, mozzarella en verse basilicum

5 stuks per persoon
€ 6,95 per persoon inclusief BTW
Inclusief alle benodigdheden, servies en bestek, transport en afwasservice.

Hapjes optie 3

Alle invullingen zijn aan te passen naar uw eigen voorkeur!
Per persoon serveren wij een combinatie van diverse luxe koude hapjes en fingerfoods:

  • Mini pastei opgespoten met kruidenkaas
  • Trammezini brood met roombrie en walnoten
  • Trammezini brood met room paté
  • Luxe salade cup met huisgemaakte eiersalade
  • Luxe salade cup met schwarzwalder schinken
  • Pittige wrap met malse kipfilet
  • Meloen bolletjes met rauwe ham
  • Gemarineerde garnaaltjes met ruccola
  • Moderne sushi van zalm tartaar en tonijn
  • Salade Caprese met cherrytomaat, mozzarella en verse basilicum

6 stuks per persoon
€ 7,95 per persoon inclusief BTW
Inclusief alle benodigdheden, servies en bestek, transport en afwasservice.

Hapjes optie 4

Alle invullingen zijn aan te passen naar uw eigen voorkeur!
Per persoon serveren wij diverse luxe minibroodjes geserveerd met een mix van het
hieronder vermeld assortiment beleg:

  • Limburgse Boeren zult
  • Gebraden gehakt
  • Brie v/d Anancies 60%
  • Gerookte Noorse zalm
  • Slagersachterham
  • Roompaté
  • Jong belegen kaas 48+
  • Gebakken pastei
  • Huisgemaakte tonijnsalade
  • Cervelaatworst

6 stuks per persoon
€ 7,95 per persoon inclusief BTW
Inclusief alle benodigdheden, servies en bestek, transport en afwasservice.

 

Hapjes optie 5

Alle invullingen zijn aan te passen naar uw eigen voorkeur!
Per persoon serveren wij:

  • Combinatie van diverse luxe minibroodjes geserveerd met een mix van het hieronder vermeld assortiment beleg:
    • Limburgse Boeren zult
    • Gebraden gehakt
    • Brie v/d Anancies 60%
    • Gerookte Noorse zalm
    • Slagersachterham
    • Roompaté
    • Jong belegen kaas 48+
    • Gebakken pastei
    • Huisgemaakte tonijnsalade
    • Cervelaatworst

3 stuks per persoon

– Diverse luxe fingerfood:

    • Carpaccio, gegarneerd met rucola, parmezaanse kaas en pesto
    • Spiesje mozzarella, seranoham en gedroogde tomaat
    • Cocktail van garnalen met kerriesaus en ijsbergsla
    • Moderne sushi van zalm tartaar en tonijn
    • Sashimi tonijn met wasabi en gebakken met sesamzaadjes

3 stuks per persoon

€ 8,95 per persoon inclusief BTW
Inclusief alle benodigdheden, servies en bestek, transport en afwasservice.

 

Hapjes optie 6

Alle invullingen zijn aan te passen naar uw eigen voorkeur!
Per persoon serveren wij diverse luxe koude hapjes, keuze van 8 stuks:

  • Picolini mozzarella met zongedroogde tomaat & verse pesto
  • Spiesje Caprese met cherrytomaat en verse basilicum
  • Rolletje Parmaham met ingekookte balsamico en rucola
  • Wrap carpaccio met basilicumaioli en Parmezaanse kaas
  • Wrap parmaham met tapenade en rucola
  • Wrap gerookte zalm met roomkaas
  • Sweet pepper met roomkaas, omwikkeld met gerookte kip en truffelsaus
  • Crostini met rolletje ham, gevuld met tomatensalsa
  • Aardappel/kaas tortilla met roomkaas, olijf en zongedroogd tomaatje
  • Mini limburgse koude schotel met ei en garnituur
  • Spiesje gemarineerde kippendij met lenteui en oosterse saus
  • Zoute haring met salade van rode biet, sjalot en bieslook
  • Gerookte eendenborst met honing, crouton en venkelzaad
  • Aardappel/kaas tortilla met roomkaas, rookvlees en olijf
  • Kaasstengel met roomkaas en Parmaham
  • Wrap ‘vitello tonato’ (gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise)
  • Bonbon van gerookte zalm met geitenkaas, gemarineerde komkommer en dillesaus
  • Gemarineerde zalm, met dille, kappertje en crème fraiche
  • Gemarineerde rosbief met bieslook en sesamdressing
  • Sashimi gemarineerde zalm, opgerold met bieslook en wasabimayonaise
  • Garnalencocktail met elstar-appel, geserveerd in een blaadje witlof
  • Sushi met dichtgeschroeid tonijnmootje geserveerd met sojasaus en gember
  • Tartaar van verse tonijn met bieslook en ansjovismayonaise

5 stuks per persoon
€ 9,95 per persoon inclusief BTW
Inclusief alle benodigdheden, servies en bestek, transport en afwasservice.

Diverse soorten hapjes

Plakjes cervelaat € 0,50 per stuk (per 100 € 45,-)
Blokjes kaas op prikker € 0,50 per stuk (per 100 € 45,-)
Blokjes kaas/augurk € 0,50 per stuk (per 100 € 45,-)
Leverworst gesneden € 0,50 per stuk (per 100 € 45,-)
Gevulde eieren klassiek € 1,- per stuk
Gevulde eieren met zalmmousse € 1,25 per stuk
Gevulde eieren met hammousse € 1,25 per stuk
Rolletje rookvlees met ei € 1,- per stuk
Rolletje ham/augurk € 1,- per stuk
Rolletje roomkaas/ham € 1,- per stuk
Rolletje roomkaas/salami € 1,- per stuk
Gefrituurde, gemengde mini hapjes € 0,50 per stuk (per 100 € 45,-)
Gefrituurde, bitterballen € 0,50 per stuk (per 100 € 45,-)
Gefrituurde bitterbal (Van Dobben) € 0,75 per stuk (per 50 € 35,-)
Gefrituurde vlammetjes € 0,75 per stuk (per 50 € 35,-)
Gefrituurde kaasstengels € 0,75 per stuk (per 50 € 35,-)
Diverse gefrituurde dim-sum hapjes € 0,75 per stuk (per 50 € 35,-)

Luxe koude hapjes

Luxe hapjes zijn te bestellen vanaf 15 stuks per soort

  • Picolini mozzarella met half zongedroogde tomaat & verse pesto € 1,75 per stuk
  • Spiesje Caprese met cherrytomaat en verse basilicum € 1,75 per stuk
  • Rolletje Parmaham met ingekookte balsamico en rucola € 1,75 per stuk
  • Wrap carpaccio met basilicumaioli en Parmezaanse kaas € 1,75 per stuk
  • Wrap parmaham met tapenade en rucola € 1,75 per stuk
  • Wrap gerookte zalm met roomkaas € 1,75 per stuk
  • Sweet pepper met roomkaas, omwikkeld met gerookte kip € 1,75 per stuk
  • Crostini met rolletje ham, gevuld met tomatensalsa € 1,75 per stuk
  • Aardappel/kaas tortilla met roomkaas, olijf en zongedroogd tomaatje € 1,75 per stuk
  • Mini limburgse koude schotel met ei en garnituur € 1,75 per stuk
  • Spiesje gemarineerde kippendij met lenteui en oosterse saus € 1,75 per stuk
  • Zoute haring met salade van rode biet, sjalot en bieslook € 2,- per stuk
  • Gerookte eendenborst met honing, crouton en venkelzaad € 2,- per stuk
  • Aardappel/kaas tortilla met roomkaas, rookvlees en olijf € 2,- per stuk
  • Bresola met rucola en truffeldressing € 2,- per stuk
  • Kaasstengel met roomkaas en Parmaham € 2,- per stuk
  • Wrap ‘vitello tonato’ (gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise) € 2,50 per stuk
  • Bonbon van gerookte zalm met geitenkaas, komkommer en dillesaus € 2,50 per stuk
  • Blini gemarineerde zalm, met dille, kappertje en crème fraiche € 2,50 per stuk
  • Gemarineerde rosbief met shitake, bieslook en sesamdressing € 2,50 per stuk
  • Sashimi gemarineerde zalm, met bieslook en wasabi mayonaise € 2,50 per stuk
  • Hollandse garnalencocktail met appel en witlof € 3,- per stuk
  • Dichtgeschroeid tonijnmootje geserveerd met sojasaus en gember € 3,- per stuk
  • Tartaar van verse tonijn met bieslook en ansjovismayonaise € 3,- per stuk
  • Blini kaviaar, met kruiden crème fraiche € 3,- per stuk

Luxe warme hapjes

Luxe hapjes zijn te bestellen vanaf 15 stuks per soort

  • Spiesje gemarineerde varkenshaas met lenteui en oosterse saus € 2,- per stuk
  • Mini broodje Limburgse beenham met cocktail dressing € 2,- per stuk
  • Mini kipsate met kroepoek € 2,- per stuk
  • Gemarineerde gamba met zoet/zure paprika, sesamzaad en pittige saus € 2,- per stuk
  • Gemarineerde kippendij met lenteui en oosterse saus € 2,- per stuk
  • Spiesje gemarineerde lamshaas met tzaziki € 2,50 per stuk
  • Coquille met schuim van limoen, aardappel en dragon € 3,75 per stuk

Bel je bestelling door of neem contact met ons op via het bestelforumulier