https://www.youtube.com/watch?v=3LeKVMW_O04&feature=youtu.be

Ontbijt, lunch, broodjes, wraps, sandwiches, soep, brunch & high tea catering

Korte uitleg:

  • Bestellen kan tot 3 dagen vooraf.
  • Gratis thuisbezorgd, zie onze voorwaarden*
  • Alles wordt gekoeld geleverd.
  • Warme gerechten worden warm uitgeleverd in warmhoudmaterialen
  • U kiest zelf het levertijdstip.
  • Borden en bestek worden gratis meegeleverd.
  • Bestellen vanaf 10 personen.
  • Wij doen de afwas!
  • Wijziging kan tot 3 dagen voor uitlevering uw bestelling (neem hiervoor contact met ons op).
  • Zelf samenstellen? Neem contact met ons op dan maken wij een offerte op maat voor u.
ONTBIJT BRUNCH LUNCH HIGH TEA ZOET
download-de-brochure

CHAPEAU CATERING IS UW PARTNER!

Maak een keuze uit 1 of meerdere pakketten en stel deze geheel naar wens samen. Klik op het gewenste menu om je bestelling samen te stellen.

CHAPEAU CATERING LUNCHPAKKETTEN!

Maak een keuze uit 1 of meerdere pakketten en stel deze geheel naar wens samen. Klik op het gewenste menu om je bestelling samen te stellen.

Buffet catering in beeld gebracht

Buffet catering

Ons hart klopt voor catering. Dat zie je, dat voel je, dat proef je. Wij geloven dat hier de basis ligt voor ons bedrijf.

Buffet Catering is een onderdeel van Chapeau Catering uit Hoensbroek. Een party- en eventcateraar die met name in Zuid Limburg leveren, daarbuiten is in overleg ook mogelijk.

Welk overheerlijk warm en koud buffet wilt u bestellen?
Bij Chapeau Catering uit Hoensbroek bestelt u de heerlijkste buffetten. Laat u inspireren door ons gevarieerde aanbod en kies uw eigen favoriet! U kunt onze smakelijke dinertafels laten bezorgen op elke gewenste locatie en bij iedere gelegenheid.
Wat kan ik verwachten als ik een buffet catering bestel?

Onze buffetten zijn natuurlijk van sublieme kwaliteit, zoals u van ons gewend bent. De koude buffetten leveren wij op mooie schotels en schalen. Onze warme buffetten worden uiteraard warm geleverd en tijdens het diner op temperatuur gehouden. Bij aflevering krijgt u van ons een duidelijke uitleg van alle gerechten. En niet onbelangrijk: u kunt alle materialen weer vuil bij ons inleveren!
Tevens bieden wij de mogelijkheid om buffettafels en bartafels te huren. Wanneer u het uw gasten aan niets wilt laten ontbreken, kunt u bij ons ook terecht voor personeel.

Een buffet catering bestellen, hoe doe ik dat?
U kunt uw buffet heel eenvoudig online bestellen. Blader op uw gemak door ons assortiment en plaats uw favorieten in het winkelmandje. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de bestelling met u te bespreken.

Mede hierom  is ons buffet concept is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. De pakketten bevatten smaakvolle en verse producten, daarnaast maak je het feest compleet met ons drankenpakket en de mogelijkheid tot partyverhuur. We bieden een totaal verzorgd feest.

Bestel online of neem contact met ons op via het bestelformulier of telefoon