https://www.youtube.com/watch?v=wisHO-ctmrY&feature=youtu.be

Ontbijt, lunch, high tea catering

  • U bepaalt de tijd, wij zorgen dat u zorgeloos uw bestelling ontvangt.

  • Mandjes met broodjes, schalen met vleeswaren, een grote bowl met fruitsalade etc.

  • Wij zorgen voor borden, glazen, koffiekopjes, bestek, koffiekannen, etc.

  • Dagelijks regelen wij voor verschillende bedrijven en instellingen de lunches, bij maatwerk neem even contact met ons op voor een passende offerte, of bestel deze direct online.

Buffet catering in beeld gebracht

Buffet catering

Ons hart klopt voor catering. Dat zie je, dat voel je, dat proef je. Wij geloven dat hier de basis ligt voor ons bedrijf.

Buffet Catering is een onderdeel van Chapeau Catering uit Hoensbroek. Een party- en eventcateraar die met name in Zuid Limburg leveren, daarbuiten is in overleg ook mogelijk.

Welk overheerlijk warm en koud buffet wilt u bestellen?
Bij Chapeau Catering uit Hoensbroek bestelt u de heerlijkste buffetten. Laat u inspireren door ons gevarieerde aanbod en kies uw eigen favoriet! U kunt onze smakelijke dinertafels laten bezorgen op elke gewenste locatie en bij iedere gelegenheid.
Wat kan ik verwachten als ik een buffet catering bestel?

Onze buffetten zijn natuurlijk van sublieme kwaliteit, zoals u van ons gewend bent. De koude buffetten leveren wij op mooie schotels en schalen. Onze warme buffetten worden uiteraard warm geleverd en tijdens het diner op temperatuur gehouden. Bij aflevering krijgt u van ons een duidelijke uitleg van alle gerechten. En niet onbelangrijk: u kunt alle materialen weer vuil bij ons inleveren!
Tevens bieden wij de mogelijkheid om buffettafels en bartafels te huren. Wanneer u het uw gasten aan niets wilt laten ontbreken, kunt u bij ons ook terecht voor personeel.

Een buffet catering bestellen, hoe doe ik dat?
U kunt uw buffet heel eenvoudig online bestellen. Blader op uw gemak door ons assortiment en plaats uw favorieten in het winkelmandje. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de bestelling met u te bespreken.

Mede hierom  is ons buffet concept is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. De pakketten bevatten smaakvolle en verse producten, daarnaast maak je het feest compleet met ons drankenpakket en de mogelijkheid tot partyverhuur. We bieden een totaal verzorgd feest.

Bel je bestelling door of neem contact met ons op via het bestelforumulier