https://www.youtube.com/watch?v=juuzz58S6Ig&feature=youtu.be

Frietwagen huren

Wilt u een frietwagen huren? Op locatie of aan huis? Voor zowel kleine als grotere feesten verzorgen wij een frietje met saus en heerlijke snack. Ideaal als tussendoortje of hoofdmaaltijd!

Bel je bestelling door of neem contact met ons op via het bestelforumulier

F R I E T WA G E N S S J I E K E F R I E TJ E S
download-de-brochure

Daarom Chapeau Catering

Onze frietwagen serveert heerlijk verse friet met naar keuze: mayonaise, curry, ketchup, pindasaus, mosterd en uitjes. Daarnaast serveren wij in het basisassortiment een: kroket, frikandel of kaassouffle. Uiteraard kunnen wij dit aanvullen met broodjes, hamburgers, kipcorns en allerlei andere snacks en diverse soorten frisdrank en ijsjes.Dit bespreken wij graag op maat u.
Frietwagen in beeld gebracht

Frietwagen huren dat doe je bij Chapeau Catering

Ons hart klopt voor catering. Dat zie je, dat voel je, dat proef je. Wij geloven dat hier de basis ligt voor ons bedrijf.Frietwagen verhuur is een onderdeel van Chapeau Catering uit Hoensbroek. Een party- en eventcateraar die met name in Zuid Limburg leveren, daarbuiten is in overleg ook mogelijk.Bij maken gebruik van keuze pakketten zodat u eenvoudig en snel uw Frietwagen eenvoudig en overzichtelijk kunt samenstellen.Mede hierom  is ons catering concept is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. De pakketten bevatten smaakvolle en verse producten, daarnaast maak je het feest compleet met ons drankenpakket en de mogelijkheid tot partyverhuur. We bieden een totaal verzorgd feest.

Bel je bestelling door of neem contact met ons op via het bestelforumulier