https://www.youtube.com/watch?v=o2vFn9YgmA0

Foodtruck

  • Heeft u een feestje in de planning en wilt u daar een schitterend feest van maken, dan zijn wij de geschikte partner voor u. Bij u aan huis, of op schitterende locaties. Of het nu gaat om een trouwerij, themafeest, bedrijfsfeest, kinderfeest, personeelsfeest, privéfeest, familiefeest, verjaardag, iets voor de verenigingen of vriendengroep.

  • Wij verzorgen het voor u!

Bel je bestelling door of neem contact met ons op via het bestelforumulier

foodtruck
download-de-brochure

Daarom Chapeau Catering

  • Overzichtelijke arrangementen

  • Wij zijn van alles voorzien met onze foodtruck

  • U kunt naar wens uitbreiden

Foodtruck in beeld gebracht

Foodtruck arrangementen

Ons hart klopt voor catering. Dat zie je, dat voel je, dat proef je. Wij geloven dat hier de basis ligt voor ons bedrijf.

Foodtruck is een onderdeel van Chapeau Catering uit Hoensbroek. Een party- en eventcateraar die met name in Zuid Limburg leveren, daarbuiten is in overleg ook mogelijk.

Bij maken gebruik van keuze pakketten zodat u eenvoudig en snel uw foodtruck arrangement eenvoudig en overzichtelijk kunt samenstellen.

Mede hierom  is ons event concept is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. De pakketten bevatten smaakvolle en verse producten, daarnaast maak je het feest compleet met ons drankenpakket en de mogelijkheid tot partyverhuur. We bieden een totaal verzorgd feest.

Bel je bestelling door of neem contact met ons op via het bestelforumulier